Dilluns 5 Agost  20h 

SIMONA CAPOZUCCO & MAURIZIO DI FULVIO (Itàlia), veu i guitarra, «Latin-jazz, pop songs and classical italian songs»

Placeta de la Residència Can Marly, Llançà

Simona Capozucco, de Chieti, cantant amb ànima soul, és una de les veus més apreciades de l'escena internacional de la música moderna. Combina la seva carrera com a professora de cant i entrenadora vocal amb la d'arranjadora i concertista. Ha tocat, entre molts, amb Fabrizio Bosso, Paolo Fresu, Mario Biondi i altres i col·labora habitualment amb el guitarrista Maurizio Di Fulvio, portant el so italià arreu del món a través de projectes d'estil de jazz llatí i música acústica mundial.

Maurizio Di Fulvio, de Pescara, és el protagonista d'una brillant carrera musical de caràcter intercontinental des del 1990, realitzant una mitjana constant de més de 100 concerts a l'any com a solista i amb diferents formacions. Les nombroses col·laboracions amb músics eminents són importants, com ara Alessia Martegiani, Bobby Watson, Ray Mantilla, Irio De Paula, Stochelo Rosemberg, Rossana Casale, Rosalia De Souza, Antonella Ruggiero, Sarah Jane Morris, Bireli Lagrene, Giuseppe Continenza, Nada i d'altres. És autor dels següents discos: Sweety notes (2000), Mediterranean flavors (2003), A flight of fugues (2004), On the way to wonderland (2007), Carinhoso (2010)" i 'a vucchella (2018).

El programa del concert, a través de combinacions singulars, presenta una interpretació elegant i engrescadora de "cançons clàssiques italianes" i el "choro brasileiro" i alhora eclèctica i palpitant amb l'actuació de "estàndards de jazz" i "cançons pop".

A partir del 15 juny