Dijous 25 Juliol 20h 

FABIO MACERA (Itàlia), «Solo Jazz Guitar»

Alfoli de la Sal, L'Escala  

L'artista presenta un viatge pel món de la guitarra i a través de la seva Música, proposant composicions originals que abasten diversos estils, des del Clàssic al Jazz, des de la Bossanova a Llatí on les composicions dominen amb unes línies temàtiques pròpies, fresques i captivadores, capaços de cridar l'atenció de tothom a primera escolta.

L'instrument utilitzat és una guitarra semiacústica, capaç de barrejar varietat de colors que es troben en el repertori proposat, que resulta ser el company de viatge perfecte per a aquest viatge per les emocions d'una vida dedicada a la música i en línia amb un camí concret i sempre coherent.

Dijous 25 Juliol 20h

JUAN RAMÓN CANCHOLA/ANDRÉS OLMOS (Mèxic) «Música llatina»

Alfoli de la Sal, L'Escala

Dos guitarristes joves mexicans, que exploren i difonen la música llatina i mexicana a través de la guitarra clàssica. La nostra proposta conté peces transcendentals del repertori per a guitarra i composicions originals del membre del projecte Andrés Olmos, ambdues reflectint l'essència i la riquesa cultural i musical que es viu a Mèxic, amb els elements característics que la componen i es poden aconseguir transmetre a través de les sis cordes.

A partir del 15 juny

Després del concert s'oferirà un tastet de vins gentilesa de Vinyes d'Olivardots