Divendres 16 Agost 20h 

EDUARDO & MATEJA DUO, Guitarres «Danses de seducció» 

Església parroquial Sta. Maria, Platja d'Aro

"Eduardo Pascual, al costat del seu fill Mateia Pascual Obradovic, de 16 anys, ofereixen unes interpretacions riques en matisos i recursos, precises en els ritmes i plenes d'energia, des del renaixement fins a la música exigent de Turina, Granados, Falla o Albéniz, saben evocar la exuberància de les tres cultures"

"La guitarra llisca entre les mans buscant al fons de la seva ànima la llum que encengui el llenguatge nu de la melodia secreta de la vida.

Passa quan un vol d'harmoniosos sons s'alça i ens acosta fins al desconegut, a aquesta cruïlla on es troben totes les preguntes que s'abismen a la bellesa.

Així Eduardo Pascual, refugiant-se a l'Andalusia màgica de Llorca, o travessant les avingudes que l'aventura de cada nota, ens envolta de la saviesa de la poesia que sona i se sent en un somni. presagi del més profund i en la música essencial del que només una guitarra sap transmetre fins a transportar-nos a un univers de plenitud i de misteri"

"Dos músics virtuosos de gran plasticitat i capacitat interpretativa capaços d'evocar les atmosferes més subtils i menys imaginables. Les seves actuacions, riques en matisos i recursos tècnics fan del seu repertori tan variat i suggerent un record perdurable al públic".