Últimes places per participar al II Concurs de Guitarra Josep Ferrer

2015-07-09 12:41

Les inscripcions estan obertes fins al dia 10 de juliol per a guitarristes de tots els estils

Segona edició d’un concurs que serveix com a llançadora per a guitarristes amateurs, el Concurs de Guitarra Josep Ferrer, organitzat pel Festival de Guitarra de Girona, vol esdevenir un aparador de músics gironins amb talent.

Un màxim de 12 concursants es disputaran els tres primers premis,  que aniran des d’una guitarra de gama alta valorada en 1,609€ cedida per Guitarres Camps, un val de compra de 150€ a la botiga Vivaldi, llibres de partitures cedits per Tecla Editions, sets de cordes de Knobloch i l’oportunitat d’oferir concerts remunerats a la propera edició del Festival de Guitarra de Girona i en altres festivals de música, com el Certamen Llobet de Barcelona, el Festival Internacional de Guitarra d’Aranda de Duero i algun dels festivals o trobades musicals a la província de Jaén.

El concurs, que tindrà lloc el 16 de juliol a la Casa de Cultura de Girona, està obert a tots els estils (clàssic, rock, flamenc, jazz, pop...) i es pot participar amb una guitarra clàssica, acústica o elèctrica, sempre tocant una peça que sigui instrumental. A més, les actuacions durant el concurs seran obertes al públic i gratuïtes.

Josep Ferrer (1835 – 1916) fou el guitarrista gironí més prolífic de la història, amb una setantena de composicions pròpies escrites per a guitarra. El concurs vol retre homenatge a un dels millors guitarristes i compositors gironins del segle XX duent el seu nom.

Tan les bases com el formulari d’inscripció es poden trobar a la web.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.