Presentació XIII Festival de Guitarra Girona-Costa Brava 2016

2016-06-24 20:19

Arriba una nova edició d'un festival únic a les comarques gironines, dedicat exclusivament a un instrument que tots hem sostingut a les nostres mans alguna vegada per arrencar-li quatre notes. Un instrument que aconsegueix despertar ritmes i passions en músics i oients de qualsevol edat, sexe i perfil. L'instrument mes popular del món: la guitarra.
 
Aquest festival va néixer l'any 2004 després d'observar que no existia en aquell moment cap altre cicle a les comarques gironines dedicat exclusivament a la guitarra. Enguany arribem ja a la tretzena edició recuperant l'antiga denominació de Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.
 
Durant aquest temps, hem tingut entre nosaltres guitarristes procedents dels cinc continents, sense oblidar els propis músics catalans i gironins. Sempre hem procurat oferir tot el talent i la varietat que un instrument tan versàtil com aquest té per oferir i fer descobrir al nostre públic sons que fins ara li eren desconeguts o poc familiars. 
 
Enguany presentem una programació dominada per la música clàssica de tots els temps, de la renaixentista a la contemporània, amb especial atenció als centenaris de músics com Enric Granados (1867-1916) i Josep Ferrer i Esteve (1835-1916). Tindrem petites dosis de rock, jazz, flamenc i música popular d'arreu. No volem deixar de banda cap estil on la guitarra és protagonista.
 
Endinseu-vos en la programació que us oferim i gaudiu novament de la calidesa del so de les cordes. 
 

 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.