Guitarra Gironina Solidària

2014-06-25 20:28

Arranquem motors! I en aquesta onzena edició ho fem ni més ni menys que de la mà d'un fantàstic concert solidari en col·laboració amb el Banc dels Aliments que tindrà lloc el proper 10 de juliol a les 20h a la plaça del Pou Rodó del Barri Vell de Girona.

La fam no fa vacances és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones que més ho necessiten no es quedin sense ajuda durant aquest estiu. Al Festival hem volgut implicar-nos en aquesta causa organitzant un concert a l'aire lliure i d'entrada gratuïta on els assitents poden aportar el seu gra d'arròs amb aliments bàsics com pasta, llegums, oli o llet. 

Alguns dels nostres artistes compromesos amb la causa portaran els seus instruments per amenitzar la vetllada amb un toc de bona música: Metode 3, Carlos García-Benítez, Acord Joves, Slowrain, Quartet Llobet i Duo All'aria són els grups que vindran a tocar amb una variació d'estils ben diversos, des de blues, clàssic, contemporani o surf-rock. Per a tots els gustos i totes les oïdes.

Vine sol, amb amics o amb la familia, gaudeix d'un vespre d'estiu en qualsevol de les terrasses del voltant o posa't a primera fila per tirar les millor fotos. No cal ser un entès en la matèria per gaudir com el que més de la música en totes les seves facetes. 

La música és l’aliment de l’ànima, jo ho va recalcar un gran poeta, no deixem que ningú es quedi sense aliment ni per l'ànima ni pel cos.

Guitarra Gironina Solidària t'espera!

 

Retorna


Twitter del Festival GuitarraFacebook del Girona inYouTube del Festival de GuitarraFlickr del Festival de GuitarraIssuu del Festival de GuitarraContacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.