Felipe Celis Catalan, guanyador del II Concurs de Guitarra Josep Ferrer

2015-07-17 18:40

Un total de 8 músics amateurs van competir ahir en un matí ple d’interpretacions musicals de tot tipus per ser un dels guardonats del II Concurs de Guitarra Josep Ferrer del Festival de Guitarra de Girona.

El primer premi va ser pel jove Felipe Celis Catalan, que va guanyar una guitarra clàssica amplificable de gama alta cedida per Guitarres Camps valorada en 1,609 euros i l’oportunitat d’oferir un concert remunerat a la propera edició del festival, així com tres concerts més pagats al Certamen Internacional de Guitarra Miquel Llobet (Barcelona), al Festival Internacional de Guitarra Villa de Aranda i a la província de Jaén.

El segon premi va ser per Izan Rubio Soria, que es va endur un val de compra per valor de 150 euros de la botiga Musical Vivaldi i la participació al concert de guardonats de la propera edició del festival.

Per últim, el tercer premi ex aequo fou compartit entre dos guitarristes, Marcos Castrillo Sampedro i Joel Farré Escudé, que també participaran al concert de guardonats del Festival de Guitarra de l’any vinent. Així mateix, tots els premiats es van endur a casa  un diploma acreditatiu, un lot de llibres de partitures cedit per Tecla Editions i un set de cordes cedits per la firma Knobloch.

“No ha estat gens fàcil triar als guanyadors. La qualitat de totes les actuacions era realment molt alta”, afirmava el director del festival, Josep Manzano, just abans de realitzar l’entrega de premis a la Casa de Cultura.

La finalitat d’aquest concurs era la de servir de llançadora per a guitarristes amateurs i esdevenir amb el temps un aparador de músics gironins amb talent. 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.