Esclat de colors amb Ljubica Bukvic & Yehosua Escobedo

2016-07-20 08:27

El Festival de Guitarra Girona - Costa Brava ja ens té acostumats a gaudir d'uns concerts d'un nivell molt alt. Malgrat tot, no deixa de sorprendre'ns que dia rere dia aquest nivell continuï creixent, i això és el que està tornant a passar en aquesta edició. Si divendres ens vàrem emocionar amb el concert d'Ímpetu duo a Girona i amb Ivan Petricevic a Empúriabrava, ahir al vespre el duet format per Ljubica Bukvic i Yehosua Escobedo es va apuntar al carro de l'excel·lència i va continuar en la mateixa línia.

Mentre s'anàven desgranant, entre d'altres, les partitures de Feliu Gasull, Ourkouzounow, Brouwer, en una comunió perfecte de la guitarra de Ljubica i la percussió d'en Yehosua, els colors sorgits dels ritmes anàven omplint l'espai de l'auditori Josep Viader, segurament una de les sales amb una acústica dificilment igualable dins del ventall que ofereix la nostra ciutat.

La barreja de les dues expressions musicals transportava literalment als oients en un viatge amb regust a vegades caribeny, altres africà i d'altres molt més recollit i intimista. Un recorregut musical de colors, ritmes i melodies fantàstic per acompanyar un vespre que també perdurarà en la memòria dels afortunats espectadors que ahir van ser presents al concert "La guitarra i percussió, un llenguatge en comú". 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.