Encís amb sol·lució de continuïtat

2016-07-27 11:12

La guitarra clàssica té la meravellosa virtut de poder arribar a tothom. Per gaudir-ne com a oient no calen ginys electrònics, ni grans muntatges, ni tan sols haver estudiat solfeig. Obrir la ment i estar disposats a que l'harmonia envaeixi els nostres sentits, són les úniques premises que calen per gaudir d'aquest instrument que ens apropa a un llenguatge màgic i universal, la música.

Divendres passat, 22 de juliol vam tenir el privilegi de comptar un any més amb la participació del mestre Enrique Muñoz en el concert que va oferir a l'Església parroquial de Santa Cristina d'Aro. L'intèrpret de Santisteban del Puerto (Jaén) va fer gaudir de valent al públic assistent amb les seves interpretacions personals d'obres tan conegudes com el Capricho árabe o Recuerdos de la Alhambra del mestre Tàrrega. 

L'Enrique va oferir un repertori interpretant també amb mestría a Moreno-Torroba, Johan Sebastian Bach entre d'altres. L'esperit romàntic de les interpretacions d'aquest guitarrista va encisar als assistents que guardaven un silenci absolut durant les interpretacions i que esclataven en forts aplaudiments en acabar cadascuna de les peces.

El concert, però, encara guardava una sorpresa final. Enrique Muñoz i el seu fill, Enrique Muñoz de la Vega, varen acabar el concert interpretant tres peces a duet d'autors espanyols: Ruiz-Pipó, Granados i Falla, finalitzant amb un animat bis sudamericà de Pernambuco.

Una sorpresa fantàstica per a tots aquells que estimem la música. L'encís que va aconseguir el mestre tindrà continuïtat, segur. Ja sabem que els testos retiren a les olles...

 

 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.