"Emociona els teus sentits", espot guanyador de l’Eram pel Festival de Guitarra

2015-05-29 12:31

Alumnes de l’Eram presenten 10 vídeos candidats a ser l’espot de la dotzena edició del certamen

Creadors de l'espot guanyador

Ahir vam tenir un matí d’allò més especial: vam retornar a la nostra època universitària per assistir a la presentació dels les 10 propostes per ser l’espot oficial de la dotzena edició del Festival de Guitarra de Girona.

Cada grup d’estudiants va exposar els vídeos que havien creat argumentant la feina de producció i de creativitat que hi havia al darrere de cada curt. No vam trigar massa en adonar-nos de la increïble feina i dedicació posada en cadascun dels projectes, fet que demostrava que sent alumnes de primer curs, encara tenen una trajectòria d’èxit ascendent per endavant.

L’espot guanyador es podrà veure a partir de dilluns 1 de juny després de la presentació de la programació del festival. Es titula “Emociona els teus sentits” i els alumnes creadors són Mónica Muñoz García, Mar Badal Branchadell, Júlia Saura Brugué, Aina Quintana Fontanals, Paula Nuell Sáez i Òscar de Dalmases Schmelzer amb la música dels guitarristes Albert Cros Roura i Andreu Safont Bagué.

Des de l’organització del Festival, volem felicitar l’enorme tasca realitzada per tots i cadascun dels alumnes i agrair al professor Pere Puigbert la seva feina de coordinació de tot el projecte.

Com que volem donar visibilitat a tot el material generat, anirem publicant els 10 vídeos al nostre canal de Youtube perquè el públic pugui gaudir amb les diferents visions, totes i cadascuna vàlides, de simbolitzar el Festival de Guitarra.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.