El Festival de Guitarra de Girona toca l’última nota després de 22 concerts en 2 setmanes

2015-07-30 11:00

El duet italià de mandolina i guitarra anomenat Real Duo van posar punt i final a la dotzena edició d’un petit festival que cada vegada va adquirint més volada.

Enguany s’han programat més d’una vintena de concerts repartits entre diferents espais de Girona i la Costa Brava, incloent-hi un Cicle de Joves Intèrprets per potenciar els joves talents musicals i el II Concurs de Guitarra Josep Ferrer, que va tenir com a guanyador a Felipe Celis Catalán, a qui podrem sentir en concert a la propera edició del certamen.

El festival es va inaugurar amb la gala Guitarra Solidària al Teatre Municipal, on van assistir cantautors variats del panorama actual català com Damià Olivella, Cesk Freixas, Judit Neddermann, Albert Solà, Gemma Humet i Pau Figueres, els quals van interpretar els seus millors èxits per recollir fons per a l’ajuda contra el càncer.

Aquest juliol també s’han pogut escoltar una gran varietat d’estils, com el rock & roll dels Fraizer, el flamenc d’Almonaster, el blues de Big Mama Montse & Riqui Sabatés o el jazz de Mauricio di Fulvio Trio, sense oblidar la guitarra clàssica de José Luis Morillas, Burruezo & Bohemia Camerata o Oman Kaminsky. També es va celebrar una audició familiar amb Khan Cartrö per explicar als petits la història de la guitarra i els instruments de corda.

De cara al 2016, el festival pretén seguir programant tot tipus d’estils i arribar a nous públics amb més activitats, sempre a través del virtuosisme de la guitarra i procurant oferir la millor qualitat musical en tots els seus espectacles.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.