Com gaudir del RES?

2014-04-23 21:05


 

El RES és una agrupació de PIMES i autònoms locals que té per objectiu donar un suport addicional a aquests negocis per tal que augmentin al voltant d’un 5% les vendes. Per fer-ho s’utilitza una moneda complementària, el RES, que té el mateix valor que l’euro (1 RES = 1€).
Amb més de disset anys d’experiència a Bèlgica, els negocis adherits al RES incrementen un 5% el seu volum de negoci, ja que tothom que té RES esdevé client potencial pel fet que només podrà gastar aquesta moneda dins la xarxa RES.
Treballar amb RES és molt senzill. Els negocis adherits poden acceptar la totalitat o solament una part de l’import total en RES i, un cop feta la compravenda, hauran ingressat uns diners en RES que podran utilitzar per fer les seves compres als establiments que formen part de la xarxa.
El pagament es pot portar a terme a través d’un portal online o amb targeta per datàfon.

A més, els negocis de la xarxa també tenen accés a línies de crèdit en RES sense interès. Pel sol fet d’esdevenir membre de RES s’obté un crèdit de 2.000 RES amb l’objectiu que el negoci pugui començar a fer les primeres compres sense haver de desemborsar diners estalviats.
També es pot accedir a ajuts de línies de crèdit en RES més elevades, igualment sense interès. Aquests ajuts són

els anomenats RESpir. Actualment, més de 350 empreses formen aquesta agrupació empresarial, on s’hi pot trobar una àmplia oferta de productes i serveis. El RES suposa una oportunitat per als agremiats del Gremi d’Instal·ladors de Girona, ja que entren en contacte amb un gran nombre d’empreses que esdevenen possibles nous clients.

Particulars

Els particulars també gaudeixen de beneficis exclusius: per cada recàrrega que realitzin de la seva targeta RES disposaran sempre d’un 10% més de diners (p.ex. carregant 100€ obtindran 110 RES). A més, també gaudeixen d’ofertes i promocions exclusives. D’aquesta manera el particular tindrà un valor afegit per consumir a la xarxa RES i, així, ajudar l’economia local.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.