Cesk Freixas i Gemma Humet tanquen els 5 artistes que tocaran per recaptar diners contra el càncer

2015-05-06 16:12

Damià Olivella, Judit Neddermann, Albert Solà, Cesk Freixas i Gemma Humet seran les veus dels cantautors contra el càncer

    

Venta d'entrades

 

La gala benèfica Guitarra Solidària amb què el Festival de Guitarra de Girona donarà el seu tret de sortida ja té els 5 protagonistes que vindran a cantar per una bona causa. El Teatre Municipal acollirà aquest concert inaugural organitzat pel festival amb el suport de la Fundació Oncolliga i l’Ajuntament de Girona per sentir la música que s’alça en pro dels afectats pel càncer.

Damià Olivella, Albert Solà i Cesk Freixas seran les veus masculines que tocaran el dia 14 de juliol, artistes del soul, el folk i el rock català amb diversos treballs discogràfics a les seves esquenes. Per la seva part, dues artistes revelació, Judit Neddermann i Gemma Humet, acompanyada del guitarrista Pau Figueres, posaran la nota de color amb unes veus dolces i melòdiques. Tots els artistes van manifestar de seguida el seu interès i la seva predisposició quan se’ls va proposar de formar part d’un espectacle on tot el que es reculli es destinarà a l’ajuda als malalts i al suport a les famílies.

A més, enmig de l’espectacle es regalarà una exclusiva guitarra espanyola signada per tots els artistes que es sortejarà entre tots els assistents a la gala.

Les entrades ja estan la venta i es poden adquirir per anticipat a la web del Teatre Municipal i a taquilla.

Venta d’entrades

 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.