Cantautors contra el càncer

2015-01-26 16:02

El Festival de Guitarra de Girona i la Fundació Oncolliga signen un conveni de col·laboració per organitzar una gala benèfica

Guitarra Solidària” és el nom del concert benèfic que acollirà el Teatre Municipal de Girona en pro de la lluita contra el càncer. Avui Lluïsa Ferrer, presidenta de la Fundació Oncolliga, i Josep Manzano, director del Festival de Guitarra de Girona, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme aquesta fita amb l’objectiu de recollir fons per a l’ajuda i suport als malalts de càncer i a les seves famílies.

En aquest espectacle, que servirà de tret de sortida de la dotzena edició del festival, pujaran a l’escenari cantautors catalans de renom que aportaran la seva veu i la seva música per lluitar contra una malaltia que afecta a persones de totes les edats i classes socials.

La gala tindrà lloc el proper 14 de juliol amb el suport de l’Ajuntament de Girona i comptarà amb la participació de 5 artistes famosos. Es podran adquirir les entrades amb anel·lació i tot el que es reculli es destinarà a l’ajuda als malalts de càncer.

En l’edició passada, el Festival de Guitarra ja va organitzar un concert benèfic amb el Banc dels Aliments a la Plaça del Pou Rodó amb el que es  van recollir diners i menjar per a les persones en situació de fragilitat social.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.