Amarende i 22StringsQuartet, caps de cartell de la Xl edició del Festival de Guitarra de Girona

2014-06-06 14:27

  • El festival programa més de 20 concerts a la ciutat de Girona i dos Guitar Weekend a Llançà i Platja d’Aro
 
  • El concert inaugural serà el 10 de juliol a la plaça del Pou Rodó i els beneficis es destinaran al Banc dels Aliments per a la campanya “La fam no fa vacances”
 

La tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, i el director del Festival de Guitarra de Girona, Josep Manzano, han presentat aquest matí la programació de la XI edició del Festival de Guitarra de Girona, que se celebrarà del 13 de juny al 16 d’agost entre Girona i la Costa Brava. Enguany el festival ha fet un canvi en la programació, donant més pes a artistes que combinen veu i instrument, amb noves formes de viure la música en directe amb actuacions gastronòmiques i apostant per la comunicació i la implicació del públic a través de les principals xarxes socials.

El concert inaugural, que es farà el 10 de juliol a la plaça del Pou Rodó, serà en benefici del Banc dels Aliments, “mostrant una vegades més la implicació desinteressada dels artistes amb un objectiu que els ennobleix”, tal com ha ressaltat Marta Madrenas. Durant la presentació, el director del festival, Josep Manzano, ha volgut destacar que “continuem apostant per artistes de reconegut prestigi internacional, com els Hermanos Cuenca, però també donem cabuda als molts talents del nostre país”. En aquest sentit, la regidora d’Ocupació i Empresa, ha subratllat la importància de “treballar i donar suport al jove talent del territori” i de “poder-lo fer visible”.

Una de les principals novetats d’aquest any són els dos Guitar Weekend que se celebraran a Platja d’Aro (13-14 de juny) i a Llançà (25-26 de juliol), unes experiències que expandeixen el festival més enllà de la ciutat de Girona i l’obren a nous públics. El festival també oferirà enguany algunes actuacions gastronòmiques, una combinació de música en viu i gastronomia de qualitat per donar un punt d’excel·lència als concerts.“L’objectiu principal és apropar la guitarra a nous públics i és per això que hem volgut provar una nova experiència amb els Guitar Weekend i esforçar-nos per mantenir la gratuïtat a la majoria dels concerts de Girona ciutat”, ha destacat el director del festival.

Les entrades ja estan a la venda des d’aquest matí a través del web del festival.

Dossier de premsa [enllaç]

Espot promocional [enllaç]

 

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.