Èxit de participació ciutadana en el concert solidari del Festival de Guitarra de Girona

2014-07-14 21:33

 Prop de 200 persones han participat aquesta tarda en el concert inaugural del Festival de Guitarra de Girona, emmarcat en la campanya “La Fam no fa vacances”

La regidora de Joventut, Roser Urra, acompanyada del president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, i del director del Festival de Guitarra de Girona, Josep Manzano, han presentat aquesta tarda en el concert inaugural del Festival de Guitarra de Girona. Tots tres han volgut destacar la vessant solidària del concert, tot animant a la gent a participar-hi activament al llarg de tot l’any.

El concert, conduit per la periodista Maria Garcia (@MariutGarcia), s’ha allargat més de dues hores amb música d’estils diversos, des de blues, clàssic, contemporani o surf-rock, gràcies a la participació desinteressada dels grups Metode 3, Carlos García-Benítez, Acord Joves, Slowrain, Quartet Llobet i Duo All'aria. La plaça del Pou Rodó de Girona ha quedat petita per una actuació vibrant que ha animat petits i grans, i sobretot ha aportat un gra de sorra a la campanya del Banc dels Aliments. A aquesta acció també s’hi ha sumat el Cafè Context i Xantar bar, tot regalant canyes a tots aquells que han portat algun tipus d’aliment.

La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població.

Ara el Festival de Guitarra continua amb la seva programació, amb més de 20 concerts a Girona i altres poblacions de la Costa Brava, que s’allargaran fins al 16 d’agost

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.