Èxit d’assistència en l’11à edició del Festival de Guitarra de Girona

2014-08-18 09:41

El Festival de Guitarra de Girona va posar punt i final a la seva onzena edició amb l’última nota del concert de Pedro Navarro a Platja d’Aro el dissabte passat. En aquesta edició, s’ha comptabilitzat un augment de públic de gairebé un 10 % i una major variació en estils musicals.

El concert inaugural Guitarra Gironina Solidària va omplir la plaça del Pou Rodó de gom a gom, i a aquest l’han anat seguint espectacles gratuïts i de pagament al llarg de l’estiu tant a la ciutat de Girona com a diverses poblacions de la Costa Brava.

“Estem molt satisfets amb els resultats” afirma Josep Manzano,  director del festival, i afegeix que de cara al 2015 “inclourem algunes novetats i mirarem de portar un cap de cartell destacable per inaugurar l’esdeveniment”.

Aquest any el festival ha desenvolupat un canvi d’imatge amb un nou logotip, una nova pàgina web, un espot publicitari i activitat regular a les xarxes socials. Aquestes millores han afavorit la difusió del festival, que ja comença a ser un dels més mítics de Girona amb 11 anys de trajectòria a les seves esquenes.

Retorna

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.