Sense música, la vida seria un error

Friedrich Nietzsche

 

 

Nota rere nota: La història d'un somni

 

Presentem un festival únic a les comarques gironines, on la protagonista es la música feta exclusivament per a l’instrument més popular i versàtil del món: la guitarra.

Aquest festival va néixer l'any 2004 amb la intenció d’omplir un buit, ja que no existia en aquell moment cap altre cicle o festival a les nostres contrades dedicat exclusivament a la guitarra.

Durant aquest temps la nostra programació s’ha nodrit de guitarristes procedents dels cinc continents que han compartit cartell amb músics catalans i gironins, sempre procurant oferir tot el talent i la varietat d’estils que aquest instrument posseeix i fer descobrir al nostre públic sons que fins ara li eren desconeguts o poc familiars. 

 

 

 

 

 

Enguany arribem ja a la divuitena edició ben consolidats a la graella de festivals del país i encarant la recta final per arribar a la vintena edició ben vius. L’any passat vam decidir no posposar el festival i aquest 2021 esperem poder-lo celebrar amb una mica mes de normalitat que el 2020 en que vam haver de fer una reducció del nombre de concerts degut a la no disponibilitat d’alguns espais on veníem celebrant concerts. Durem a terme la nostra obertura als barris i centres cívics de la ciutat de Girona que vam haver de suspendre l’any passat. També esperem músics provinents de fora de Catalunya , especialment els que no varen poder fer-ho l’any passat i hem intentat re-programar les propostes catalanes que no vam poder programar, donant prioritat a les presentacions de nous treballs discogràfics.

 

La programació continuarà sent diversa, dominada per la guitarra clàssica, que es la nostra especialitat, però amb dosis de jazz, flamenc i música popular. No deixem de banda cap estil on la guitarra és protagonista. I amb especial cura de programar valors emergents de la guitarra, especialment de casa nostra que difícilment tenen una plataforma on ensenyar el seu treball.

 

Enguany no farem el concert inaugural de presentació del festival al carrer i obert al públic per evitar aglomeracions incontrolades. Si que farem una presentació al mes de maig amb un concert previ. Després els concerts que ens permeti la situació, mes de la meitat a Girona i la resta a poblacions costaneres de l’Alt i Baix Empordà. Tancarem el festival amb un concert del cap de cartell, enguany Chicuelo, un dels grans valors de la guitarra flamenca al nostre país.

 

No deixeu passar una nova oportunitat de gaudir dels concerts que us oferim i descobrir noves propostes musicals.

El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava té com a objectiu primordial arribar a tots els  públics. És per això que oferim entrades a preus assequibles i concerts gratuïts o de taquilla inversa per acostar la millor música a tothom. 

Les entrades estan disponibles de forma anticipada a través de la web del festival amb la plataforma Entrapolis, fins l'hora del començament del concert, o directament a taquilla mitja hora abans de cada concert.

Posem a disposició uns descomptes del 30% per posseïdors de Carnet Club Cultura Girona (concerts de Girona ciutat) i Carnet Jove, a mes dels socis de Joventuts Musicals de Palamós als concerts d'aquesta població. Per a menors de 14 anys i persones amb discapacitat i acompanyant, les entrades seran gratuïtes, si l'aforament ho permet.

Fent click a sobre del nom del concert accedireu a la plataforma de venda d'entrades i a la informació de cada concert. Els concerts als centres cívics de Girona son de taquilla inversa, però requereixen de reserva prèvia.

Twitter del Festival GuitarraFacebook del Girona inYouTube del Festival de GuitarraFlickr del Festival de GuitarraIssuu del Festival de Guitarrasígueme en Instagram

CD OFICIAL DEL FESTIVAL

EL PODEU TROBAR EN ELS NOSTRES CONCERTS

US EL PODEM ENVIAR CONTACTANT AMB NOSALTRES AQUI

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.