El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava té com a objectiu primordial arribar a tots els  públics. És per això que oferim entrades a preus baixos i concerts gratuïts o a taquilla inversa per acostar la millor música a tothom. A mes es poden aconseguir invitacions als nostres establiments convidats o a traves dels sortejos que farem a les xarxes socials.

Comprant entrades podeu gaudir de descomptes o promocions als establiments que formen part del nostre club de mecenatge. 

Les entrades estan disponibles directament a taquilla a 10€ (concerts Casa de Cultura de Girona) o 12€ (la resta de concerts de pagament) i a través de la web del festival amb la plataforma de venda online Codetickets amb un descompte de 2€. 

Descomptes especials

Del 50% per Carnet Jove, Escoles de Música i Conservatoris, Club Cultura Girona, Tr3sC, Socis GEIEG, jubilats majors de 65 anys, menors d’edat de 14 a 18 anys. Gratuït per a menors de 14 anys i persones amb discapacitat i acompanyant.

 

Abonaments

Posem a l'abast tres tipus d'abonaments, amb un estalvi superior al de les entrades anticipades.

Abonament Festival. Els 14 concerts de pagament. 105€    COMPRA

Abonament Girona. Els 7 concerts de la Casa de Cultura de Girona. 55€.   COMPRA

Abonament Costa Brava. 2 concerts a escollir d'entre els 7 que es celebren a Platja d'Aro, Palamós, L'Escala i Llançà. 18€    COMPRA

Nota: La plataforma de venta online cobra 1€ de càrrecs de gestió per entrada o abonament.


Twitter del Festival GuitarraFacebook del Girona inYouTube del Festival de GuitarraFlickr del Festival de GuitarraIssuu del Festival de Guitarra

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode