ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 2 DE JUNY.

El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava té com a objectiu primordial arribar a tots els  públics. És per això que oferim entrades a preus assequibles i concerts gratuïts per acostar la millor música a tothom. Els preus van dels 7 als 10€, excepte el concert del cap de cartell Chicuelo, a 15€.

Les entrades estan disponibles de forma anticipada a través de la web del festival amb la plataforma Entrapolis, fins a 2 hores abans del començament del concert, o directament a taquilla entre una hora i mitja hora abans de cada concert.

Posem a disposició uns descomptes del 30% per posseïdors de Carnet Club Cultura Girona (concerts de Girona ciutat) i Carnet Jove, a mes dels socis de Joventuts Musicals de Palamós als concerts d'aquesta població. Per a menors de 14 anys i persones amb discapacitat i acompanyant, les entrades seran gratuïtes, si l'aforament ho permet.

Excepte els dos concerts del Teatre La Gorga de Palamós

 


Twitter del Festival GuitarraFacebook del Girona inYouTube del Festival de GuitarraFlickr del Festival de GuitarraIssuu del Festival de Guitarra

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.