El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava té com a objectiu primordial arribar a tots els  públics. És per això que oferim entrades a preus baixos i concerts gratuïts per acostar la millor música a tothom. 

Les entrades estan disponibles directament a taquilla a 10€ (concerts Casa de Cultura de Girona), 12€ (la resta de concerts de pagament) o 15€ (concert de cloenda Toti Soler) i a través de la web del festival amb Entrapolis a 9€, 11€ i 12€ respectivament, fins a 3 hores abans del començament del concert. Aquestes estan disponibles a la fitxa de cada artista.

Posem a disposició entrades a preu reduït amb uns descomptes que van del 25% al 30% per posseïdors de Carnet Club Cultura Girona i Carnet Jove,  jubilats majors de 65 anys i menors d’edat de 14 a 18 anys. Gratuït per a menors de 14 anys i persones amb discapacitat i acompanyant. Aquestes reduccions no son possibles als concerts de L'Escala per el reduïdíssim aforament del que disposem.


Twitter del Festival GuitarraFacebook del Girona inYouTube del Festival de GuitarraFlickr del Festival de GuitarraIssuu del Festival de Guitarra

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode