GUITARRA LLATINOAMERICANA

León Salcedo

 

 

 

 

CONCERT

Auditori Viader Casa de Cultura, Girona

12 de juliol, 20h

Entrada: 10€ Anticipada 8€  

 

PONÈNCIA «REPERTORI LLATINOAMERICÀ PER A VIOLÍ I GUITARRA S.XX i XXI»

Auditori Viader Casa de Cultura, Girona

13 de juliol, 11h

Entrada lliure

El seu repertori recorre obres clàssiques de la literatura llatinoamericana per a l'instrument i noves expressions de joves compositors de la Regió.

León Salcedo ha actuat com a solista i integrant de grups de música clàssica i jazz, a Colòmbia i Estats Units. Els seus principals mestres van ser Alejandro Montoya a Pereira, Martín Pedreira a Cuba i Guillermo Bocanegra a Bogotà. És Llicenciat en Música de la U.T, P (2006) i Magíster en Guitar Performance de Carnegie Mellon University (2012), on va ser becat per estudiar guitarra amb el professor James Ferla. Ha rebut premis i honors per part de la Carnegie Mellon University, el Ministeri de Cultura de Colòmbia, la Facultat d'Arts ASAB de la Universitat Distrital i l'Institut de Cultura de Pereira. Actualment és docent de la Universitat Distrital Francisco José de Caldas i de la Universitat de Cundinamarca, on és professor associat de guitarra i coordinador de l'àrea de recerca del programa de música.

https://leonsalcedo05.wixsite.com/leon-salcedo


Programa:
La Catedral / Agustín Barrios Mangoré (1885-1944) Preludio Saudade Andante Religioso Allegro Solemne
Cuatro Estudios para guitarra  / Juan Manuel Urrego (1976- )
Don Octavio, Nostalgie, The Shepherd / Juan Calderón (1979-)
Rito de los Orishas Leo Brouwer ( 1939-)

Arnaud Fillion «Arnito», nascut a Annecy (França) és un guitarrista versàtil i compositor. El seu estil integra diverses influències i tècniques derivades de flamenc, jazz, clàssica i popular. Viatja per tot el món per compartir i alimentar la seva passió per la música. La seva autenticitat i la recerca d'intercanvi artístic se'l van endur de les aldees malians a terra indi, a través de la comunitat gitana andalusa.
A més de la seva àmplia experiència en viu i estudi (milers de concerts, 14 àlbums i diversos estils de les sessions d'enregistrament), Arnito està oferint diversos projectes artístics, creatius i docents per transmetre la seva particular visió de la música.
Arnito dóna concerts en solitari amb guitarra de 7 cordes i amb diverses formacions (duo, trio, quartet ...). La seva obra compositiva també inclou obres per a orquestra simfònica i un concert per a guitarra a punt per ser estrenada.
https://arfillion.wixsite.com/arnito
Programa: composicions per a guitarra de 7 cordes.

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode