ROMANTICISME I MODERNITAT

Maria Ivana Oliva

 

 

Auditori Viader Casa de Cultura, Girona

20 de setembre, 20h

Entrada: 10€ Anticipada: 8€ 

 

 

 

 

Nascuda a Taranto (Itàlia), va començar els seus estudis de guitarra quan era molt jove, el 1992 es va graduar amb honors a l'ISSSM "G. Paisiello" de Taranto i continua els seus estudis amb M ° R. Lambo, professor del Conservatori N. Piccinni de Bari. El 1984 s'especialitza en la Vihuela (Cordòfon dels 1500) amb M ° G. Balestra i posteriorment, en 1991, amb M. ° M. Lonardi aprofundeix l'estudi de les tabulacions. També col·labora amb el grup vocal i instrumental "Musica Antiqua" per a la recuperació del repertori popular italià dels 500/600.

En la seva formació són importants les lliçons contínues amb M ° O. Ghiglia a "Encounter Chitarristici" de Gargnano, l'Associació Musical "Il Coretto" de Bari i la "Accademia Chigiana" de Siena. Al mateix temps, es va perfeccionar amb els mestres: M. Barrueco, A. Diaz, A. Ponce, J. Breem

Actua com a solista i en diversos conjunts de cambra, del duo (vl-ch), al trio (ch-vl-fl, ch-cl-fl) a diverses formacions en diverses associacions musicals com AGIMUS, Amici della Musica " A. Speranza "de Taranto. Té una intensa activitat de concert a Itàlia, Gènova, Gubbio, Alba, Roma, Milà i a l'estranger, Marroc (Agadir, Casablanca, Marrakech i Mohamedia), França, Grècia, Espanya. Al mateix temps, participa en diverses competicions nacionals.

És doctora d'ensenyament i realitza activitats de formació per a organitzacions acreditades per MIUR.

El 2008 va ser supervisora d'aprenents a la "G. Paisiello" per a la qualificació de les classes de competició d'instruments musicals i d'educació musical.

Actualment ensenya guitarra al "R. Frascolla "de Taranto i al Conservatori" N. Piccinni "de Bari.

 

Programa:

MAURO GIULIANI Variazioni op.107
HECTOR VILLA LOBOS SUITE POPULAIRE BRESILIENNE Mazurka-choro Schottish-choro Valsa-choro Gavota-choro
GIORGIO TORTORA NUVOLE, SOPHIA E DULCEA SONG, GUITAMAR
MARCOS VINICIUS  MIDNIGHT VALSE
CARLO FRANCESCO DE FRANCESCHI SUITE SUDAMERICANA Alba di danza, Danza creola, Danza di Joropo
F. TARREGA: Adelita, Maria, Isabel, Rosita
LAURENT BOUTROS: Vals For Atom

 

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode