MÈXIC ROMÀNTIC I REVOLUCIONARI

Hugo Acosta (Mèxic)

 

 

 

 

 

Dissabte 15 de juliol

20:00h

Capella de l'Antic Hospital de Sant Miquel, Tossa de Mar

Entrada: 12€ 

Anticipada 10€   

 

 

La música de dos compositors originaris de Lagos de Moreno de finals del segle XIX i principis del XX, Antonio Gomezanda i Apolonio Moreno, ha estat recopilada pel guitarrista Hugo Acosta Martín del Campo, i interpretada en el seu primer disc titulat “Lagos”.

"Jo el que vaig fer va ser transcriure la música original que està escrita per a piano, per a piano i veu algunes cançons i també per a banda simfònica, llavors jo vaig fer les adaptacions i les transcripcions per a guitarra clàssica", explica el músic.
A la seva pàgina web oficial (www.hugoacostaguitar.com) les peces contingudes en aquest treball són descrites com a representants de l'època del Mèxic romàntic i revolucionari de la primera meitat del segle XX, en polques, correguts, marxes i un schottisch.

Hugo Acosta és originari de Guadalajara, amb reconeixement del Departament de Música de la Universitat de Guadalajara i va continuar els seus estudis a l'Escola Superior de Música de Detmold, Alemanya. S'ha presentat en diferents festivals de diferents ciutats de Mèxic i Alemanya. Resideix actualment a Lagos de Moreno, on treballa com a docent de la Universitat de Guadalajara.

https://hugoacostaguitar.com/


Programa: Presentació del disc "Lagos", música d'Antonio Gomezanda i Apolonio Moreno, transcripcions per a guitarra d'Hugo Acosta.

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode