DUO DE SAXO I GUITARRA

 
David Hernando i Silvia Nogales

 

Convent de Sta. Clara, Castelló d’Empúries

 

3 d’agost, 20h

 

Entrada: 12€ 

Anticipada: 10€ 

 

 

 

 "La música reuneix en si mateixa totes les qualitats, pot commoure, fer broma, alegrar-nos i amansir l'ànim més tosc amb la dolçor de les seves notes melancòliques. Però el seu objectiu principal és dirigir els nostres pensaments cap amunt, elevar-nos, commoure'ns profundament".

Aquesta afirmació de Friedrich Nietzsche, podria servir com presentació del jove duo format pel saxofonista David HERNANDO i la guitarrista Silvia NOGALES, la interpretació en directe com a font de noves experiències que transcendeixin el simple plaer estètic de l'escolta passiva.
Una formació tan peculiar no podria portar d'una altra manera que un nou repertori que ens convidarà a viatjar a diferents llocs del món mitjançant un programa de concert que acollirà a compositors clàssics de reconegut prestigi que es fusionaran amb obres d'estrena absoluta i/o nacional. la unió de tots dos instruments, amb unes qualitats sonores tan enriquidores, amb tan densa tradició al llarg d'aquests dos últims segles i sent habituals en les noves creacions de els grans compositors dels nostres dies, ens oferiran una escolta multicultural des del període del segle XIX fins a l'actualitat.

www.davidhernandovitores.com
www.silvianogales.com


Programa:
Pavane pour une infante défunte - Maurice Ravel
Suite Op. 291 - Alan Hovhaness**
Schattentheater - J.M. Sánchez – Verdú*
Trois Images Noctures- Erik Marchelie***
Libertango- A. Piazzolla
Evocación - Mario Carro
Preludios Epigramáticos - Leo Brouwer
Joropo Jam - Benjamin Boone***

*Estrena de versió a Espanya
**Estrena a Espanya
*** Estrena absoluta

PROGRAMA DE MA:

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode