VETLLADA LLATINA

Trio Concertante (Mèxic-Costa Rica)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimecres 26 de juliol, 20h

Biblioteca Iu Bohigas, Salt

Gratuït

 

El Trio Concertante ofereix una de les propostes més autèntiques dins de la música de cambra Flauta & Dues Guitarres, ja que hi ha molt poc repertori original per a aquest tipus d'agrupació, que constitueix una extensa varietat de possibilitats i versatilitat musical.
Conformat per reconeguts artistes, Nury Ulate (flauta principal de l'Orquestra Filharmònica de Jalisco), David Mozqueda (concertista) i Winfried Kellner (compositor), presenten un extens repertori que abasta i promou principalment música original i arranjaments de compositors hispanoamericans, especialment de Mèxic .
Junts i independentment gaudeixen d'una àmplia carrera musical professional que compta amb premis i guardons, beques, programes de suport cultural i reconeixements, invitacions a famosos certàmens, així com presentacions com a solistes amb diversos grups de música de cambra i orquestres.
En molt poc temps, a partir de la seva integració, s'han presentat en famosos Centres Culturals i Festivals a Alemanya, Espanya, França, Itàlia, Portugal i Mèxic posicionant-se així com un dels grups de Música de Cambra més destacats al seu país.
Compositors contemporanis de gran trajectòria han inspirat i basat noves creacions a partir d'aquesta agrupació.
El 2015, el Trio Concertante va enregistrar el seu primer disc amb material original, elogiat per coneixedors i aficionats melòmans.


La seva labor en la docència ha estat de forta influència a l'Estat de Jalisco a Mèxic.
"... (els assistents) van viure un concert impregnat dels més fins i furiosos moments interpretats virtuosament" ... Rheinische Post. (Alemanya).


https://davidmozqueda.webs.com/


Programa: Obres de I.Calderón, W.Kellner, etc.

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode