SIS CORDES EN EL SEGLE XX

Flavio Nati

 

Església de Fanals, Platja d’Aro
 

14 d’agost, 21h

 

Entrada: 12€ Anticipada: 10€ 

 

 

Flavio Nati és un jove guitarrista apreciat per la seva "maduresa i qualitat interpretativa d’altíssim nivell". Els seus concerts han estat descrits com una "Autèntica experiència pels diferents estils musicals magistralment interpretats"(Diaro de Àvila). Graduat amb les màximes qualificacions i honors al Conservatori "Santa Cecília" a Roma amb Arturo Tallini al setembre de 2012, Flavio Nati va començar a estudiar guitarra clàssica a l'edat de 8 anys amb Maurizio Greco. Va obtenir un Màster amb honors al Conservatori de Maastricht (Països Baixos) amb l'orientació de Carlo Marchione. Ha participat en classes magistrals amb artistes de renom internacionals, com Giuliano Balestra, Adriano de la Sal, Paolo Pegoraro, Judicaël Perroy, Zoran Dukic. A més, va ser acceptat diverses vegades en la prestigiosa Accademia Chigiana (Siena, Itàlia), on va assistir el curs d'Oscar Ghiglia i va rebre una beca i un esment honorific. En 2016 va obtenir el Màster en Interpretació de Música Contemporània amb honors al Conservatori de Roma.

Ha donat concerts en moltes ciutats italianes i europees, com Maastricht, Rust (Àustria), El Barraco (Àvila), Brač (Croàcia), Florència, Venècia, Roma, Pistoia, Bolonya. A més, el 2017 va actuar en una sèrie de concerts a Tòquio, sempre amb gran èxit de crítica i públic. Ha estat convidat a emissions de TV i ràdio, com la prestigiosa Ràdio4 d'Amsterdam i Cremona1 TV. En els últims anys ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals, com ara "Tokyo International Guitar Competition "," Fernando Sor "," Alirio Diaz "," Enrico Mercatali "," Città di Gargnano "," Città di Mottola "," Claxica "," Giulio Rospigliosi "," José Tomàs - Vila de Petrer ".
El Comitè Científic de la prestigiosa Conferència de Guitarra de Alessandria "Michele Pittaluga" li va atorgar la Guitarra Daurada com "Jove Promesa"de l'any 2016.
Des 2017 és professor de guitarra per a cursos pre-académics al "Giovan Battista Martini "de Bolonya i el Conservatori "Antonio Buzzolla"de Adria.

Programa: Alexandre TANSMAN Pièce en Forme de Passacaille / Antonio JOSÉ Sonata para Guitarra: Allegro moderato – Minuetto - Pavana Triste: Lento - Final: Allegro con brio / Manuel Maria PONCE Preludios n. 1, 8, 11 / Benjamin BRITTEN Nocturnal, after John Dowland op. 70 (1963) / Musingly – Very agitated – Restless – Uneasy – March-like – Dreaming – Gently Rocking – Passacaglia – Slow and Quiet

PROGRAMA DE MA:

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode