DUO NIZH                                                    

Klezmer i mes enllà

Dissabte 29 d’agost, 20h.

Teatre La Gorga, Palamós

 

 

 

 

"Klezmer i més enllà': la virulenta trobada melancòlica entre la música jueva i la música clàssica amb un toc de comèdia.

Aquest programa conté música tradicional klezmer barrejada amb obres compostes especialment per al Duo NIHZ de Nikita Koshkin, Gianmartino Maria Durighello, Annette Kruisbrink, Theo Willemze, Louis Ignatius Gall i altres compositors. Barrejat amb un toc de comèdia per arranjaments propis del Duo NIHZ, incloent la Circus Music de Carlo Domeniconi.

«Duo NIHZ té una connexió molt forta amb la música jueva. El meu avi era jueu. Va ser l'únic membre supervivent de la seva família a la Shoah. Aquest fet va tenir un paper important en la meva educació i el meu desig de tocar música jueva, familiaritzar-me amb les tradicions jueves i que tots els israelians provenen del meu rerefons familiar. Per a mi no només és tocar música, sinó dedicar la nostra música a la història jueva, als costats assolellats i foscos. La nostra música és la meva manera d'"posar en contacte" amb els meus antecedents i honorar aquest rerefons» (Bobby Rootveld).

Programa: obres de música tradicional, Koshkin, Domeniconi...

www.kulturhausnihz.de

 

 

PROGRAMA DE MA

Descarrega'l

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode