DE LA NOSTRA TERRA

 

Duo Galeote-Serra

 

 

Auditori Viader Casa de Cultura, Girona

19 de juliol, 20h

Entrada: 10€ Anticipada: 8€ 

 

El duo format per José Galeote (guitarra) i Anton Serra (flauta travessera), neix del compromís de donar a conèixer el repertori de compositors catalans en actiu i també en la recuperació històrica de alguns Autors/ Obres. Amb la seva tasca concertística pretenen obrir al public la possibilitat de conèixer el repertori propi de les nostres contrades.

Sent Catalunya el bressol mundial de la guitarra de concert creiem quasi una obligació moral com a músics, musicòlegs i compositors donar llum al nostre repertori de cambra essent aquest de tan alta qualitat artística i importància històrica, passada i futura.


José Galeote. Estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona . La seva activitat concertística li ha portat a actuar en diferents cicles de concerts i festivals internacionals. Ha participat en diversos enregistraments per a les discogràfiques La Produktiva Records i Ars Harmònica/ La mà de Guido.
Com a compositor estrenen o interpreten les seves obres en diversos cicles de concerts i festivals rebent molt bona crítica tant per part del public com de la premsa especialitzada, i ha estat convidat a fer xerrades tant a ESMUC com la UAB. Els seus treballs han estat publicats per editorials com La Mà de Guido i Boileau . En l’actualitat es Cap del Departament de Guitarra de L'escola Pia i professor a L'Escola de Música Creu Alta i a l'Acadèmia Internacional de Musica de Barcelona.
www.jose-galeote.com


Anton Serra és probablement el flautista amb una activitat més intensa en el món de la música de cambra a Catalunya, actuant com a solista a festivals de prestigi com els de Peralada, Torroella de Montgrí, Santa Florentina, etc. També té una notable projecció internacional, especialment a Itàlia.
El seu principal grup de cambra, Clàssic BCN, fundat per ell mateix el 1991, és segurament el grup més versàtil del nostre país.
L’any 2014 crea la seva Orquestra de Cambra Germans Pla, que actua sota els auspicis de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.
És fundador, director i promotor d’incomptables festivals de música a Catalunya i a França des de l’any 1991 i professor superior de flauta travessera a l’Acadèmia Marshall de Barcelona i al Conservatori Professional de Granollers.
www.antonserra.cat


Programa: La Malenconia

Recull íntim (extracte de 30 duets)..........................................Glòria Villanueva (Barcelona)

Vals en mi menor
Divertimento
Cançó de bressol
Havanera
Postludi

Dubium.............................................Glòria Villanueva


La Força

Quatre Peces Breus....................Jaume Torrent (Barcelona )

Cantabile
Allegro e leggiero
Adagio
Scherzando

 

L'Evocació

Sonatina Hivernal..............................Josep Galeote (Barcelona)

1. Ponent

2. Llarg- Balada- Llarg

3. Dansa Ritual

 

El Lirisme

30 de Desembre!.........................................Josep Antoni Chic (Lleida)

L'Humor

Conillet de vellut, on t'has perdut?…................Edmon Valljunventllach Puigdellívol (Masies de Voltregà)

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode