CONCERT DE «JAZZ MANOUCHE»

Domino Swing Quartet

 

 

Casa de Cultura, Llançà

5 d’agost, 21h

Entrada: 12€ Anticipada: 10€ 

 

El projecte es va fundar a Barcelona el 2014, inspirat en el jazz manouche o gypsy jazz dels anys 30. El quartet presenta composicions pròpies en un format acústic i des d'una perspectiva contemporània, combinant quatre músics i camins culturalment diferents.

El quartet está format per:

Neter Calafati (Ita) - Guitarra
Federico Fiore (Ita) - Guitarra
Joao Silva (Pt) - Violí
Juan Carlos Buchan (Mex) - Contrabaix

«Venen de Barcelona però, parlant amb ells, descobrim dos guitarristes italians, el solista Neter Calafati i el ritmic Federico Fiore, un violinista portugués, Joao Silva, i un baixista mexicà, Juan Carlos Buchan. Son excelents seguidors del "Quintet du Hot Club de France": Neter Calafati está molt inspirat por Django i Joao Silva es un deixeble de Stéphane Grapelli.
Ens han tocat un programa que homenatja als grans clàssics: "Nuages", "Night and Day", "How High the Moon", "The Sheik of Araby", als que s'han afegit les seves pròpies composicions. Com perpetuen també una tradició de timidesa oratòria, no vaig entendre els títols anunciats però la música era verdaderament forta, bella i original. Un excel·lent final del Festival 2017». Jacques Besse: membre de "Hot Club de France". Ascona Jazz Festival 2017.

www.dominoswing.com

Programa: Composicions pròpies i versions.

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode