A LA CORDA FLUIXA

Anima Negra (blues,funk,soul)

 

 

 

 

 

 

+Cub, Girona

2 d’agost, 20h 

Entrada: lliure 

 

El duet gironí Ànima Negra, format per Eduard Carreras (veu i guitarra) i Dani Sánchez (baix de sis cordes i loops), dos músics de llarga trajectòria en el mon del blues i la fusió flamenca
Han publicat recentment el seu primer disc: «A la corda fluixa».


Eduard Carreras toca d’ençà 1991 en diferents grups, com ara Blues de Rostoll, Siluets, Border Line Blues Band –on va coincidir amb Sánchez quan aquest tenia només 17 anys– i, actualment, també el duet Pexsomblues –amb el baixista Xarli Salas–, que ha fet 300 concerts en els últims quatre anys.


Dani Sánchez és més jove, però a 16 anys ja va publicar el seu primer disc amb el grup Tant Se Val, i després d’haver completat la seva formació amb grans baixistes com ara Pere  Martínez, Manel Vega i Carles Benavent, ha treballat sobretot dins del món de la fusió  flamenca, en projectes com ara Senderos del Flamenco, Sentío Común i, ara mateix, un duet amb el guitarrista Pedro Salazar i el grup Kindalé.

Gravat als estudis Origami amb Pere Thió com a tècnic, «A la corda fluixa» inclou deu temes, entre originals i versions, en català, castellà i anglès. Hi ha, per exemple, una adaptació de
«Fever» en català, i una altra en castellà de «Oh Pretty Woman», d’Albert King (Bella muchacha). També recuperen «Com el whisky fon el gel», de Blues de Rostoll, i fan versions d’altres clàssics, com ara «Polk Salad Annie», «Susie Q», «Born in Chicago», «Congo Square» , «Baby Lee», de John Lee Hooker, i «I feel good», de James Brown. “És un còctel de blues, soul, rock, funk i fins i tot gospel”. El disc d’Ànima Negra inclou, en el seu disseny gràfic, alguna creació del prestigiós pintor gironí Josep Perpiñà.

Programa: Temes de Albert King, John Lee Hooker, Eduard Carreras, etc.

    

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode