ANALIA REGO & STEFAN LÖFVENIUS

Músicas de ida y vuelta

Dijous 4 de juliol, 20h

 

Casa de Cultura, Girona

 

 

Músiques que van i vénen, músiques que expressen la diversitat i la coincidència. Músiques que travessen diferents cultures i creuen el mar. Músiques que recorren sensacions de punts cardinals i porten inspirats vents. Músiques que expliquen històries tan alienes com pròpies.

Analía Rego és docent i concertista de guitarra argentina. La seva impecable tècnica i profunditat expressiva li van valer ser reconeguda entre els més destacats solistes de tango. Propietària d'una personalitat artística "romàntica i carismàtica", reuneix en el seu estil a l'escola clàssica amb la tradició de la guitarra popular argentina.

Stefan Löfvenius s'ha convertit en una icona per a molts professors de guitarra a Suècia i fins i tot també a nivell internacional. Ha desenvolupat una metodologia per a l'ensenyament grupal en la qual poden interactuar estudiants amb molt diferents nivells d'habilitat. Ha realitzat centenars de concerts com a solista, en quartet de guitarres i integrant i dirigint orquestres de guitarres.

https://www.analiarego.musica.ar
https://www.stefanlofvenius.se/

Programa: 

Duo

S. Natali - Chacarera Rota
M.Coronel - Milongarrugada
M.Coronel - Yerbita Chamarrita
S.Zambrana Milonga Arlanda

Solos Stefan
Anon - Gånglåt från Enviken
Anon - Polska efter Höök-Olle
Anon - Brudmarsch efter Bytt-Lasse
Anon -Polska efter Byss-Kalle

Duo
E.Sahlström - På Stormyren
Byss-Kalle - Slängpolska

Pausa

Solos Analia
A.Gobbi - Orlando Goñi
S. Zambrana - Carta a Astor
A.Piazzolla - Lo que vendra

Duo
J.Romero - Delirio y Fuga
F.Beilinson - El Adoquin
A.Fleury - Milongueo del ayer 

 

Arnaud Fillion «Arnito», nascut a Annecy (França) és un guitarrista versàtil i compositor. El seu estil integra diverses influències i tècniques derivades de flamenc, jazz, clàssica i popular. Viatja per tot el món per compartir i alimentar la seva passió per la música. La seva autenticitat i la recerca d'intercanvi artístic se'l van endur de les aldees malians a terra indi, a través de la comunitat gitana andalusa.
A més de la seva àmplia experiència en viu i estudi (milers de concerts, 14 àlbums i diversos estils de les sessions d'enregistrament), Arnito està oferint diversos projectes artístics, creatius i docents per transmetre la seva particular visió de la música.
Arnito dóna concerts en solitari amb guitarra de 7 cordes i amb diverses formacions (duo, trio, quartet ...). La seva obra compositiva també inclou obres per a orquestra simfònica i un concert per a guitarra a punt per ser estrenada.
https://arfillion.wixsite.com/arnito
Programa: composicions per a guitarra de 7 cordes.

 

Entrada: taquilla 10€ Anticipada 8€  

 

 

Establiments convidats: 

     

Entrada: taquilla 10€ Anticipada 8€  

Establiment convidat: 

   

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

© 2015 Festival de Guitarra de Girona. Tots els drets reservats.

Creat per Webnode